Performanta

Primul club de schi din Timișoara afiliat la FRSB din 2018 .
După aproape 12 ani de activitate a școlii nostre de schi, în jurul nostru s-a coagulat un grup de copii consecvenți, muncitori și talentați care au ajuns la un nivel superior de schi .
Considerăm ca este oportun să ridicăm ștacheta pentru acest grup, să le oferim posibilitatea de a performa la un nivel superior pregatindu-i specific pentru a putea participa în competițiile de schi alpin( slalom special si slalom urias) regionale, nationale si chiar internaționale.
Primul pas îl reprezintă afilierea secției de schi a clubului nostru la Federatia Română de Schi și Biatlon în anul 2018 , legitimarea sportivilor din grupele 8-11 ani si 11-14 ani la FRSB. Stabilirea de parteneriate cu Școli de schi din Austria si Italia și pregătirea unui calendar de pregătire si competițional pentru sezonul 2019-2019 cu 4 stagii de pregatire în Austria, Italia , participarea la 3 concursuri regionale, 2 nationale si 1 internațional.
Participarea copiilor noștri în anul 2017 la concursurile regionale a fost un real succes , mulți dintre ei clasându-se pe primele locuri.

Aici amintim:

  • Cupa Prietenii Munților- Semenic 2017( cat 11-14 ani Cardoș Matei locul I, Patricia Mergheș locul II la categorie si Open, Cîmpeanu Alexandru locul III,Olinovici Paul locul II, cat. sub 10 ani Niculescu Darius locul I, Niculescu David locul IV)
  • Cupa Hervis-Fischer, Straja 2017, ( Paul Olinovici locul II, Panzel Erick locul III, Panzel Eliza locul III, Cîmpeanu Alexandru locul III,Patricia Merghes locul I, Lazureanu Ana locul II , Iacob Maia locul III)
  • La primul Concurs Internaţional de schi – Kids Trophy Zauchensee 24-25 martie 2018 clubul nostrum a aliniat la linia de start 15 sportivi.