CS Sport 4 Fun Timisoara

Cine Suntem

Clubul Sportiv Sport 4 Fun Timișoara , a luat fiinţă în anul 2009 din dorinţa de a promova exerciţiul fizic, practicarea tenisului și schiului în rândul copiilor şi tinerilor, într-un cadru organizat şi sub îndrumarea unor profesori competenţi şi reponsabili, veritabili pedagogi cu o bună pregatire multidisciplinară.

Clubul este afiliat din anul 2009 la Federația Româna de Tenis. În perioada actuală, sistemul de învăţământ din România nu alocă suficiente ore activităţii de educaţie fizică şi sport, fapt ce se repercutează asupra stării de sănătate a naţiunii noastre. Cu tristeţe trebuie să recunoaştem că tânăra generaţie nu este educată să facă mişcare, tot mai mulţi tineri sunt sedentari, obezi cu deficienţe de dezvoltare fizică şi motricitate mediocră.

Activităţile pe care le întreprindem urmăresc depăşirea acestei situaţii nedorite.

01_Cine_suntem

Angrenarea unui număr cât mai mare de copii şi tineri în practicarea tenisului de la o vârstă cât mai fragedă conduce la formarea deprinderii de a-l practica pe tot parcursul vieţii, asigurând o stare de sănatate fizică şi psihică optimă şi un mod de viaţă echilibrat.

Suntem convinşi că doar având o bază numeroasă şi atent pregatită de practicanţi ai jocului de tenis, putem spera în depistarea şi afirmarea tinerilor înzestraţi pentru sportul de performanţă şi mare performanţă.

Formăm o echipă tânără de profesori-antrenori cu calificare si atestare recunoscute pe plan național și internațional, care îmbină dragostea pentru profesie cu dorinţa de perfecţionare continuă.

Activitațile noastre sunt coordonate de:

  • Tenis: Mihai Gavra, Petru Mergheș, Ionuț Silinc
  • Schi: Petru Merghes,  Ionuț Silinc
  • Pregatire fizica, Kinetoterapie: Petru Mergheș, Ionuț Silinc
  • Medic: Dan Gaita
  • Psiholog: Mihaela Pascu